Lekkage in buurtbibliotheek

Oplettende buurtgenoten hebben ons er op gewezen dat de onderste laag boeken van onze buurtbibliotheek helemaal nat was. Wij hebben de oorzaak niet kunnen ontdekken, maar vermoeden dat het deurtje niet goed gesloten is geweest. De boeken zijn door de oplettende buurtgenoot te drogen gelegd, maar zullen waarschijnlijk niet heel goed uit de strijd gekomen zijn.

Een oproep aan mensen die de bibliotheek gebruiken, of er wel eens langs lopen bij bv de honden uitlaatronde: zou je een oogje in het zeil willen houden en controleren of het deurtje goed gesloten is?

    Meer weten over de minibieb? Lees er hier meer over op onze website.

    2 gedachten over “Lekkage in buurtbibliotheek”

    1. Ik heb de boeken eruit gehaald. Ik vermoed dat de tijdschriften die er in lagen tegen de ramen aan lagen daar zit meestal condens op die waren door en door nat. Die zijn denk ik gaan lekken. De goede boeken heb ik inmiddels teugen gezet. Degene die niet meer toonbaar waren liggen bij het oude papier. groetjes Alie

    2. Patrick van Noort

      Hoi Alie,

      Bedankt dat je een oogje in het zeil houdt en wat leuk dat je gebruik maakt van de functionaliteit van onze website. Mocht er weer wat gebeuren, dan horen we dat als bestuur graag.

    Laat een reactie achter