Gezellige buurt BBQ

Zoals ieder jaar organiseert de buurtvereniging een Barbeque voor jong en oud. Zo ook op zaterdag 15 juli.
In de ochtend heeft het bestuur met hulp van wat mensen uit de hulp-whatsapp alle spullen klaar gezet en rond 4 uur in de middag stond een luchtkasteel klaar voor de kinderen.

Tegen een uur of 5 druppelden de eerste buurtbewoners binnen en na een introducerend praatje van het bestuur, konden we rond 17:30 uur beginnen met barbequeën. Iedereen stond gezellig rond de barbeque, of praatte wat bij bij de statafels of in het kringetje van zelf meegebrachte tuinstoelen op het grasveld.

Helaas moest het weer een klein beetje roet/regen in het eten gooien, want rond 7 uur werden we verrast door een kleine, maar felle bui. De nieuwe tent bewees zijn dienst door onderdak te verlenen. Een enkeling ging schuilen onder de carport van Janna en Geke Martien en helaas waren er ook een aantal mensen die het mooi geweest vonden en naar huis gingen. Gelukkig duurde de bui niet al te lang en even na 7 uur konden we de draad weer oppakken.

Rond 9 uur was het mooi geweest en zijn we begonnen met opruimen. Al met al kunnen we weer terugkijken op een geslaagde barbecue.

Vergeet je niet in te schrijven voor de activiteiten ná de zomervakantie. Dit zijn:

Let op: om te kunnen reserveren moet je een account hebben aangemaakt op de website. Een inschrijving op de nieuwsbrief betekent niet automatisch dat je een account hebt. Deze moet je zelf aanmaken door te registreren onder Mijn Account > Registreren, rechts boven op de website. Reserveren voor een activiteit kan pas als het account éénmalig is goedgekeurd door het bestuur. Hier kan enige tijd overheen gaan: we checken de mailbox niet dagelijks.

We wensen iedereen een hele fijne zomervakantie toe.

Het bestuur

Zijn ze al gaar?
Het buffet …
1,2,3… grillen maar
Regenbuitje…
Gezellig schuilen met z’n allen

Laat een reactie achter