Bestuursleden en opslagruimte gezocht!

De Buurtvereniging De Hennekampen bestaat 25 jaar! Dit willen we graag samen met jullie voortzetten. Op naar de volgende 25 jaar!

Dit gezegd hebbende, willen we de noodzaak van nieuwe bestuursleden aan jullie duidelijk maken. Want zonder enthousiaste bestuursleden, kan er geen Buurtvereniging bestaan! Op dit moment komen we één lid te kort en volgend jaar treedt onze penningmeester af. Ook voor hem zoeken we nog een opvolger.

Wie wil er in het bestuur?

In het bestuur zitten is een leuke manier om creatief iets te betekenen voor de buurt. Eens in de 6 a 8 weken zit het bestuur bij elkaar om de activiteiten te bespreken. We verdelen de taken en maken één bestuurslid verantwoordelijk voor één activiteit. Een aantal activiteiten, zoals de Nieuwjaarsborrel, Jaarvergadering, Paasontbijt en BuurtBBQ organiseren we samen. Er is een hulp-app die helpt met het opzetten van de tent en andere zaken indien nodig. Je bent niet verplicht om bij elke activiteit aanwezig te zijn. Wil je meer info, of lijkt het je leuk om een keer mee te kijken tijdens een vergadering? Laat het ons weten! 

Nog een oproep! We zoeken opslagruimte!

Voor het Paasontbijt en de BuurtBBQ hebben we als vereniging door de jaren heen de nodige zaken aangeschaft, zoals een koelkast, tafels en picknickbanken, glazen, bestek, etc. Wij als bestuur zijn dankbaar dat deze spullen vele jaren bij één van onze leden in opslag hebben kunnen liggen, maar zoeken nu een nieuwe opslagruimte. Heb jíj ruimte om de genoemde spullen op te slaan, of heb je ruimte voor een aantal van onze spullen, dan horen we dat graag! 

Reageren kan onder dit bericht, of via een mailtje naar info@dehennekampen.nl

Laat een reactie achter