Heb je je account al aangemaakt?

Beste buurtgenoot,

Zoals jullie in een eerdere mail hebben kunnen lezen, hebben we als bestuur besloten om het inschrijven voor activiteiten via de website laten verlopen. Dit heeft voor ons het voordeel dat we op één centrale plek al onze informatie kunnen bijhouden: de uitnodigingen, de activiteitenagenda en de aanmeldingen. Dit scheelt ons werk en daarmee tijd. Hierbij hebben we wel jullie hulp nodig.

Om je te kunnen inschrijven voor een activiteit, heb je een account op onze website nodig. Deze is eenvoudig aan te maken, maar daarmee niet direct actief. Het activeren heeft wat doorlooptijd nodig omdat we als bestuur de accounts handmatig goed moeten keuren. Dit doen we bewust, om te voorkomen dat er SPAM accounts worden aangemaakt. Het gevolg hiervan is dat het opgeven voor een activiteit pas kan, als deze handmatige stap is gebeurd.

Om te voorkomen dat je in de toekomst bij het opgeven voor een activiteit moet wachten op activatie van je account, kan je nu alvast je account aanmaken. Dat gaat eenvoudig en snel met de volgende stappen:

1) Ga naar de menubalk en kies Mijn Account > Registreren
2) Vul je accountgegevens in
3) Verstuur de gegevens
4) Check je mailbox voor een aanmeldbevestiging en wees jezelf ervan bewust dat activatie enige tijd kan duren

Als je account is goedgekeurd, kan je via “Mijn account” inloggen met het zelfgekozen wachtwoord. Dit geeft je de mogelijkheid om reserveringen te plaatsen en te reageren op mededelingen op deze website.

Met groet,

het bestuur

Aanmeldingsformulier op de site




Laat een reactie achter