Verslag van de Jaarvergadering

Afgelopen vrijdag vond de jaarvergadering van 2023 plaats in Café-bar Het Zwaantje. Bij binnenkomst werd iedereen verwelkomd door het bestuur en kreeg eenieder drie consumptiemunten. 32 leden hebben zich aangemeld en waren aanwezig. Na wat inleidend geklets in kleine groepjes, trapte voorzitter Wilfred af met de jaarvergadering. Na de ingekomen stukken (die waren er niet) werd het jaarverslag gepresenteerd. Het jaarverslag kan nagelezen worden middels onderstaande link.

Wilfred trapt af

Na het jaarverslag heeft Piet Briggeman de financiële stand van zaken doorgesproken. De kascommissie (Cees Vos en Harjan Scholing) heeft de stukken gecontroleerd en decharge verleend. Aangezien de kascommissie rouleert, is Harjan Scholing afgetreden als commisielid en heeft Johannes Luurssen zich aangemeld als nieuw lid. Johannes zal volgend jaar dan ook onder begeleiding van Cees Vos de stukken controleren.

Hierna was het de beurt aan de bestuursverkiezing. Alies Doorten en Wilfred Leunge traden af en waren niet herkiesbaar. Hierdoor zijn er twéé posities in de buurtvereniging vacant. Ondanks een oproep aan de aanwezigen, waren er helaas geen aanmeldingen. Dit betekent dat het bestuur vooralsnog met 4 leden door gaat. We zouden het wel heel prettig vinden om meer versterking te krijgen, dus mocht je geïnteresseerd zijn om een keer mee te vergaderen, benader ons gerust.

Na het toelichten van de begroting en de agenda voor de 1e helft van 2023, was het tijd voor ontspanning en vermaak. Onder vakkundige leiding van Mark van het Zwaantje hebben we een Pubquiz gespeeld, waarbij 5 teams streden om de eer en een kleine attentie. Mark heeft alle aanwezigen vakkundig gehusseld, waardoor er leuke en gemengde groepjes met verrassende gesprekspartners ontstonden. Een kleine impressie is te vinden in de foto’s onderaan dit bericht.

Al met al kijken wij als bestuur terug op een zéér gezellige en geslaagde jaarvergadering.

Tot de volgende activiteit!

Het bestuur

Laat een reactie achter